PUSTEHULLET

Om Pustehullet

Velkommen til Pustehullet, hvor der er plads til at trække vejret og reflektere over livets store og små spørgsmål. Hver uge vil en ny gæst pryde programmet, og samtalerne vil flyde frit. Lyt med og lær mere om hvad der rører sig ude i den store verden, i dit lokalsamfund, i dine medmennesker, og måske endda også i dig selv. Vært: Frederik Trabjerg

 

Pustehullets Postkasse

Har du en kontroversiel mening om studielivet, du gerne vil dele eller noget, du undrer dig over? 🧐 Synes du for eksempel, at SU’en burde bortskaffes, eller at alle kantiner burde servere vegansk mad? Så skriv ind til Delfinens Podcast, Pustehullet, på mail pustehullet@sr.au.dk, hvor vi tager alle emner op og diskuterer dem.

Pustehullets vært:
Frederik Trabjerg

Ugens Gæster: Studenterrådets retshjælp

Episode 5: Rasmus Nørby Pedersen

I denne episode er Rasmus inviteret med indenfor til en ærlig snak om det at tage en pause fra studiet. Derudover kommer vi ind på hvordan man tackler stressende perioder samt pres fra hjemmefronten og de forventninger, der er til en om at lykkes. 

Link til LARM: https://open.spotify.com/artist/4xesizru71HkOZz0RfX20u?si=rXzWbCElQHuaBz1Abu5v7w  

260902169_392529439222026_3125161103192809092_n_edited

Episode 4: Studenterrådets retshjælp

I denne episode dykker vi ned i hvad Studenterrådets retshjælp tilbyder, hvem der kan hjælpes samt hvilke sager de sidder med. Derudover ledes snakken også hen på hvad jurastudiet indebærer, hvilke fredagsbarer, der egentlig er fede og hvilke fremtidsdrømme de hver især har.

Episode 3: Ditte Fredensborg(S) og Morten Møller Sørensen(V)

Nu nærmer dagen sig, hvor vi alle sammen skal sætte vores kryds to steder; nemlig til kommunalvalget og regionrådsvalget. Men hvad er regionalpolitik overhovedet, og hvem skal du stemme på? Hvis du ikke kan svare på de spørgsmål, så bare rolig. I denne episode er Ditte Fredensborg (S) og Morten Møller Sørensen (V) med inde til en snak om hvorfor regionalpolitik er vigtigt for lige netop dig, og hvorfor det er så vigtigt at få brugt sin grundlovssikrede, demokratiske ret og stemme til valget d. 16. november. Derudover snakker vi om hvordan det er at være ung i det politiske miljø, hvordan man får studielivet og det at føre valgkamp til at hænge sammen, og en masse andre spændende ting som du er nødt til at høre programmet for at finde ud af. 

 

Episode 2: Loa Mortensen

I denne episode er studenterpræst, Loa Mortensen inviteret ind til en snak om hvad hun egentlig går og hjælper de studerende med. Snakken vandrer frit og berører emner som ensomhed, ærlighed, adspredelse og selverkendelse. I løbet af samtalen er der en overhængende fare for at lære noget nyt om sig selv, så lyt endelig med.

Episode 1: Morten Pilegaard

I denne episode er underviser Morten Pilegaard inviteret med i studiet, hvor der blandt andet bliver snakket om trivslen blandt de studerende.