Spring til indhold
Hjem » Artikler » JUNIGUIDE

JUNIGUIDE

Hvis du skal fejre, at eksamen er overstået…

På trods af at alle begivenheder er aflyst og udskudt, er den vigtigste begivenhed i juni måned jo alligevel, at vi alle er kommet helskindet gennem eksamen. Det skal selvfølgelig fejres – specielt i dette semester, hvor vilkårene ikke ligefrem har gjort noget nemmere. Intet sted ville vel være mere passende end uniparken. Fordelen ved uniparken er, at uanset hvilken dag på ugen du og dine studiekammerater afleverer sidste eksamen, så er der altid garanteret liv og god stemning i uniparken. Folk på kollegierne står nemlig altid ude og griller, spiller ølbowling eller drikker en enkelt fyraftensøl. Plus så er det jo også en smule nostalgisk at være tilbage ved universitetet. Hvis det ikke er de bedste rammer for at fejre et overstået semester, hvad er så?

Hvis du vil have sved på panden…  

Selvom fitness er lukket, har det ikke stoppet de mange folk, der dagligt befinder sig på den store plæne ved Riis skov. Her hænger folk sig i alle grene, de kan finde, dyrker sprællemænd i cirkler og laver squats på række. Det udendørs motionsområde er netop genåbnet, hvis man ikke er lige så kreativ. Ellers kan man altid finde inspiration fra de fysioterapeuter, der efterhånden har et hold med henne og træne i området dagligt.

Hvis du savner at gå i byen…

Her ville mit oprindelige bud have været botanisk have, da der for tiden er fyldt med folk, øl, mad og høj musik til sent ud på aftenen, men det har desværre også tiltrukket en del rotter. Mit næstbedste bud er derfor Mølleparken. Med sin placering i midtbyen langs åen kan man næsten lade som om, at alt er som det plejer, mens man drikker en øl. En anden fordel ved Mølleparkens placering er, at hvis det bliver for koldt at sidde der ud på aftenen, kan man få sidste omgang på en af cafeerne tæt på, der ofte har åbent indtil midnat.

Hvis du skal på date…

Ikke alene er Mindeparken romantisk, men den byder samtidig på mange muligheder, der gør at en date ikke bliver kedelig. Man kan gå en tur omkring slottet, der med de mange skulpturer i haven giver masser af mulighed for at diskutere kunst. Man kan få en kold forfriskning ved isboden, man kan gå en lang tur ned mod vandet, eller man kan sætte sig på en bænk og snakke. Er daten meget god, kan man endda fortsætte hen i Marselisborg Dyrehave eller Tivoli Friheden, der netop er genåbnet. Begge er nemlig i gå distance fra parken.